Orlandoforum
Februari 06, 2012, 11:12:05 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: <a title="klik op de tekst" href="http://www.vacationinflorida.nl/">
Vakantievilla in Orlando te huur van particulier. 4 slaapkamers, 3 badkamers en
eigen zwembad! Klik op de tekst!</a>
 
   Startpagina   Help Zoek Kalender Inloggen Registreren  
Pagina's: [1]
  Print  
Auteur Topic: Florida Forum past censuur toe!  (gelezen 501 keer)
admin
Administrator
Newbie
*****
Berichten: 32


The Best Vacation Villa of Orlando


Bekijk profiel WWW
« Gepost op: November 11, 2009, 10:46:14 »

De eigenaar van Florida Forum heeft een heel eenzijdige kijk op het begrip reclame en spam.

De topics staan vol met verwijzingen naar commerciele websites (hotel portals, luchtvaart maatschapijenm etc.)

Op 11 november 2009 heb ik volgende topic geplaatst:

Bij het plannen van onze trip naar Orlando maart 2010, weer van Cheaptickets naar Vliegwinkel en Orbitz en Martinair, werden we getipt over Exit. Goedkoper hebben wij niet kunnen vinden. Je kunt alleen telefonisch boeken. Zie deze link http://www.sapg.nl/smf/index.php/topic,66.msg83.html#msg83/

Dit is een verwijzing naar een artikel op www.orlandoforum.nl

Prompt krijg ik dit bericht



Je houdt het niet voor mogelijk dat met het open Internet, er nu juist figuren opstaan die een dergelijke censuur toepassen, terwijl zij zelf optimaal profiteren van de inspanningen van forumleden en via hun eigen Google-ads, reclame boodschappen, e.d., flink inkomsten genereren.

Eerdere aanvaringen met deze meneer hebben er al toegeleid dit Orlando forum op te zetten. En ja ook ik verdien aan klikken op Google-ads als compensatie voor mijn inspanningen, maar van mij kunt u erop aan dat ik uw berichten respecteer, en geen eenzijdige censuur zal toepassen.

Lang leve de onafhankelijkheid van het Internet!
Gelogd

Met vriendelijke groet, Boudewijn Maurits http://www.vacationinflorida.nl
Mickey
Newbie
*
Berichten: 19



Bekijk profiel WWW
« Antwoord #1 Gepost op: November 12, 2009, 12:31:31 »

Wat u beschrijft is mij ook al opgevallen.

Iedereen doet zijn best om de content te verzorgen, zodat dat forum steeds nieuwe, verse content heeft en deze meneer zit op zijn ivoren toren en bepaald arbitrair wat wel en wat niet mag worden gepubliceerd. Tussentijds vangt hij reclame inkomsten van Google-ads en reclame banners.

In uw geval was de concurrentie van uw Orlando forum genoeg om u te bannen van zijn forum.

Gelukkig is de informatie openbaar dus hier de SIDN info:

http://whois.domain-registry.nl/whois?domain=floridaforum.nl&lang=NL

Het beste is dat iedereen zijn forum links laat liggen!
« Laatste verandering: November 12, 2009, 09:51:24 door admin » Gelogd

Met vriendelijke groet, Mickey
http://members.tele2.nl/expate/
Pagina's: [1]
  Print  
 
Ga naar:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!